Balmain Hairextensions

U kunt bij ons terecht voor haarextensions.

Wij werken met het prachtige merk Balmain Hair, welke echt haar gebruikt.

Balmain Hair

Na een uitgebreide intake waarin we bekijken wat jouw wensen zijn, kiezen we de juiste producten voor het vervullen van jou “haar-wens”. Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies op maat. Wil je een haartoevoeging die maanden blijft zitten, of kies je voor producten die u dagelijks zelf toevoegt aan je haar? We werken met Balmain Hair, dè marktleider op het gebied van haarvermeerdering.

Double Hair

De Double Hair is het meest geplaatste haarverlengingssysteem omdat het je eigen haar niet aantast, het is volkomen veilig voor je eigen haar. De extensions worden met uw eigen haar verbonden door middel van een microringen. Double Hair moet ongeveer om de 6 weken herplaatst worden. Double Hair beschadigd uw eigen haar niet. Double hair is ons meest geplaatste haarvolume en haarverlengingssysteem, de kleurschakeringen zijn prachtig en het systeem heeft als grote voordeel dat het herbruikbaar is.

Verwijderen Extensions

Dit moet echt door een professional gebeuren om beschadiging van je haar te voorkomen. Verwijder nooit zelf je extensions!

Nadat we je haarverlenging of vermeerdering gezet hebben knippen we het in model en stylen we het helemaal mooi af zodat jij met een geweldige coupe de deur uit gaat om te kunnen gaan genieten van je extra haar!

Nieuwsgierig geworden wat er allemaal mogelijk is met je haar? Bel naar ons om een gratis intake/adviesgesprek aan te vragen op 033-4750004