gezichtsbehandeling

Dermalogica Behandelingen

omschrijving: pre-cleanse, facemapping, cleasing (aangepast op je huidtype), exfoliëren (verwijderen dode huidcellen), dagverzorging.

duur: 35 minuten

 • Met Pro Power Peel Eye treatment
  35 min
  €55,95
 • Met wenkbrauwen epileren
  45 min
  €57
 • Met led-lichttherapie
  50 min
  €62,50
 • Met led-lichttherapie en wenkbrauwen epileren
  1 u
  €70
 

omschrijving: pre-cleanse, facemapping, cleasing (aangepast op je huidtype), exfoliëren(verwijderen dode huidcellen), onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging.

duur 65 minuten

 • Pro Power Peel Eye Treatment
  1 u
  €80,95
 • Met wenkbrauwen epileren
  1 u 10 min
  €81,95
 • Met led-lichttherapie
  1 u 15 min
  €87,50
 • Met led-lichttherapie en wenkbrauwen epileren
  1 u 35 min
  €95
 

Dermalogica ProSkin30 Expert Active (zonder extra’s)

omschrijving: pre-cleanse, facemapping, cleasing (aangepast op je huidtype), exfoliëren (verwijderen dode huidcellen),  Pro Power Peeling, dagverzorging.

duur: 35 minuten

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een niet-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven. En wie wil dat nou niet. Vandaar ook dat chemische peelings zo populair zijn voor het behandelen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Met Dermalogica’s innovatieve Pro Power Peel heb je weinig tot geen hersteltijd meer!

 • Met Pro Power Peel eye treatment
  45 min
  €67,95
 • Met wenkbrauwen epileren
  50 min
  €69
 

 omschrijving: pre-cleanse, facemapping, cleasing (aangepast op je huidtype), exfoliëren (verwijderen dode huidcellen),  onzuiverheden verwijderen, massage, Pro Power Peeling, masker, dagverzorging.

duur: 65 minuten.

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een niet-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven. En wie wil dat nou niet. Vandaar ook dat peelings zo populair zijn voor het behandelen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Met Dermalogica’s innovatieve Pro Power Peel heb je weinig tot geen hersteltijd meer!

 • Met Pro Power Peel eye treatment
  1 u
  €102,95
 • Met wenkbrauwen epileren
  1 u 05 min
  €102,95
 
Dermalogica – speciaal voor jeugd t/m 25 jaar.
 

Professionele jeugd-behandeling t/m 25 jaar van Dermalogica.

De jonge soms wat onrustige huid van jongeren heeft speciale aanpak en behandeling nodig.

– dubbele intensieve reiniging van de huid – exfolieren – onzuiverheden verwijderen – masker aangepast op jouw huidtype – dagverzorging ook weer aangepast op jouw huidtype – uiteraard een advies waar je wat aan hebt om een mooie rustige huid te krijgen.

Onze schoonheidsspecialisten zijn Dermalogica experts en uitstekend geschoold en we zien je graag in onze salon.

 

Nieuw - Bio-Therapeutic led

LED- Licht therapie (Light Emitting Diode) wordt in de cosmetische geneeskunde gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering.  De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert.

LED-licht therapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acné of hyperpigmentatie willen.

Op deze manier wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid gestimuleerd. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere jeugdigere uitstaling.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie (3 tot 10 behandelingen, 1x per week). Dit kan in overleg met onze schoonheidsspecialisten.

LED-therapie is dé huidverbetering van de toekomst, het is volledig gericht op verbetering van je huid op het hoogste niveau.

 • Zorgt voor een betere doorbloeding van de doffe huid en u krijgt een stralende glow
 • Zorgt ervoor dat fijne lijntjes verminderen of minder zichtbaar zijn
 • Hersteld en activeert het natuurlijke collageen waardoor uw huid strakker aanvoelt
 • Ideaal tegen acné en hyperpigmentatie
 • Door een moment voor jezelf te nemen en onder de LED te ontspannen, voel je je daarna weer helemaal uitgerust.

Prijzen:

LED Light Therapie Collageen, 30 minuten, € 39,95

LED Light Therapie Acné, 30 minuten, € 39,95

Voor je gezicht bieden wij diverse huidverzorgings- en huidverbeteringsbehandelingen aan.
Tijdens een ProSkin 30 of 60 behandeling wordt de behandeling volledig gepersonaliseerd. Of je nu onzuiverheden zoals acne, puistjes of mee-eters wilt behandelen of rimpels en fijne lijntjes wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

 Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van zeer geavanceerde Dermalogica Professional producten die krachtige, hoogwaardige ingrediënten bevatten om het gewenste resultaat te behalen. Deze Professional producten mogen alleen worden gebruikt door schoonheidsspecialisten die het Dermalogica opleidingsprogramma hebben gevolgd. Dit programma, ook wel het Expert Programma, bevat trainingen op hoog niveau zodat onze huidexperts altijd up-to-date blijven! Zo ben je dus altijd in goede handen!

Dermalogica gebruikt geen verstoppende en uitdrogende ingrediënten, zoals minerale oliën, zeep, kunstmatige geur- en kleurstoffen en gedenatureerde alcohol. Daarnaast is Dermalogica dierproefvrij en zijn veel van onze producten ook vegan.