Nagelstudio Amersfoort

*Beauty N Joy is de nagelstudio in Amersfoort waar je gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten gaat. Bij ons krijgen je nagels de aandacht die ze nodig hebben. Als je voor het eerst bij ons bent starten we met een korte intake om je nagels te bekijken. Tevens vragen we naar je allergieën, levensstijl en eventuele medicijnengebruik. Aan de hand van deze informatie kunnen wij het beste advies geven voor je nagels. Een goede hygiëne staat bij ons voorop. Zo ben je verzekerd dat we bij iedere klant een nieuwe vijl en handschoenen gebruiken. Alle instrumenten worden na gebruik gedesinfecteerd en op tijd vervangen. 

Nieuw:

BIAB nails, de nieuwste trend op dit moment! Afweekbaar en toch de stevigheid van een gel.

Geschikt voor iedereen, ook voor diegene met broze en/of gescheurde nagels.

Het is iets dikker als gellak en uiteraard afweekbaar zodat het product er niet af gevijld hoeft te worden. Je nagels blijven zo in goede conditie en worden alleen maar sterker.Je kunt er ook je favoriete OPI gelcolor overheen laten zetten, die is namelijk ook afweekbaar.Let op! BIAB wordt in 2 dunne laagjes aangebracht voor versteviging van je eigen nagels. Je kunt er geen verlenging en een bolling op je nagels van verwachten.Het verwijderen van BIAB wordt gedaan door middel van weken. Je eigen nagels blijven zo gezond en sterk.In combinatie met het opnieuw aanbrengen van BIAB en evt een OPI gelcolor is het afweken van je oude BIAB € 5,-ipv € 20,-

Wij zijn een officieel gecertificeerd OPI salon

OPI gellak zetten bij Beauty-N-Joy Nagelsalon Amersfoort

Als je OPI gellak laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gellak goed kan hechten. Door gellak zijn je nagels voor 2 weken voorzien van een prachtige glanzende long lasting gellak. Ook beschermt gellak je nagels, maakt het ze sterker en voorkomt het dat ze breken of scheuren. Eén van de beste voordelen is dat de OPI gellak direct droog is na het uitharden onder een UV-lamp.

Waarom kiezen voor OPI gellak:

  • Prachtige glanzende uitstraling
  • Gellak ziet er het natuurlijkst uit
  • Het zetten van gellak is het meest milieuvriendelijk
  • Gellak maakt je nagels sterker
  • OPI gellak is gemakkelijk ook zelf eraf te halen dmv weken met aceton.

Wil je ook het beste uit je nagels halen? Via de onderstaande button plan je een afspraak in.

Prijslijst OPI nagelbehandelingen