Wimperextensions Amersfoort

Welke vrouw shined er tegenwoordig niet met wimperextensions? In het hedendaagse straatbeeld zijn wimperextensions niet meer weg te denken. Vanwege de vele mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van wimperextensies krijgt iedere vrouw een unieke uitstraling. Zodra je wakker wordt is het plaatsen van mascara niet meer noodzakelijk. Door je wimpers te borstelen komen ze direct weer in vorm. Voor het plaatsen van professionele wimperextensions in Amersfoort ben je bij ons op de juiste plek.

Hoe werkt het zetten van wimperextensions?

Het plaatsen van wimperextensions is een zeer nauwkeurig vak. Dit komt omdat op iedere bestaande wimper, haartje voor haartje een wimperextensie wordt gezet. Met twee speciale pincetten zorgen onze experts ervoor dat je wimpers nauwkeurig worden opgefleurd. Wij adviseren welke soorten extensions het beste bij uw wimpertype en oogvorm passen. Zo garanderen wij het beste resultaat. Het maakt niet uit hoe lang je eigen wimpers zijn. De extensions passen op alle wimperlengten. Een mens verliest gemiddeld een of twee wimpers per dag, met het dragen van wimperextensions wordt dit niet meer. Wimperextensions blijven ongeveer twee a drie weken zitten. Na deze termijn kun je weer terugkomen in onze salon om je wimpers bij te vullen.

Onze wimperextension mogelijkheden

One by One
Dit is een techniek die gebruikt wordt voor een natuurlijke look. Er wordt 1 extensions op 1 eigen haartje geplaatst.

2D – 6D Volume
Deze techniek wordt gebruikt als je een iets vollere look wilt, of je niet meer zoveel wimperhaartjes hebt. Deze techniek wordt het meest gebruikt.

Mega Volume
Dit zegt het al, je krijgt 8 tot 12  (hele dunne en lichte) extensions, waardoor je een hele volle look krijgt. Deze mega volume wordt 1 maal gezet en kan niet worden bijgevuld. (speciaal voor een feestje of fotoshoot).

Kim Kardashian Look
Erg trendy op dit moment. Dit is 2D-6D volume met langere extensions er doorheen. Als je googled op Kim Kardashian wimpers, kom je het zeker tegen.

Wimperlifting
Dit is een soort permanent voor je eigen wimpers. Er wordt een mooie krul in gezet die tot 5-6 weken blijft zitten. De wimpers worden ook zwart geverfd, zodat je weinig tot geen mascara nodig hebt. Ideaal als je geen wimperextensions wilt.

Waarom kiezen voor Beauty N Joy?

  • Kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht i.p.v. productiewerk
  • Vakbekwaam personeel
  • Klantvriendelijk
  • Uw wensen zijn onze beloften
  • Styling aanpassen aan uw oogvorm
  • Geen schade aan de natuurlijke wimpers
  • Een heerlijk rustmoment voor uzelf, terwijl je wimpers worden gezet

Via de onderstaande button kun je een wimperextensions in Amersfoort laten zetten. Ook kun je telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 033 475 0004

 

Prijslijst Wimperextensions laten zetten

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot 3- 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische 3D Russian Volume-techniek, er is voor ieder wat wils. Hieronder tref je onze prijslijst.

BehandelingBeschrijvingVanaf prijs
Wimperextensions one by one – nieuwe setDe one by one-techniek maakt je wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere wimper wordt één nepwimper aangebracht.€ 59,95
Wimperextensions one by one – opvullenBinnen 2 weken opvullen€ 31,50
Wimperextensions one by one – opvullenBinnen 3 weken opvullen€ 36,50
Wimperextensions one by one – opvullenBinnen 4 weken opvullen€ 41,50
Wimperextensions 2D-6D – nieuwe setMet 2D-6D-wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden 2 à 6 nepwimpers geplakt, waardoor je wimpers extreem voller en langer worden.€ 74,95
Wimperextensions 2D-6D – opvullenBinnen 2 weken opvullen€ 37,50
Wimperextensions 2D-6D – opvullenBinnen 3 weken opvullen€ 47,50
Wimperextensions 2D-6D – opvullenBinnen 4 weken opvullen€ 55
Wimperextensions 6D-12D – nieuwe set

Met 6D-12D-wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden 6 à 12 nepwimpers geplakt, waardoor je wimpers extreem voller en langer worden.

Deze set kan niet worden bijgevuld.

€ 125
Wimperextension Kim Kardashian lookGoogle op Kim Kardashian wimpers en je ziet het resultaat.€ 90
Wimperextensions Kim Kardashian look – opvullenOpvullen van de Kim Kardashian wimperextensions€ 40
Wimperextensions – verwijderenOp een veilige en professionele manier je wimperextensions laten verwijderen€ 20

Wenkbrauwen verven met Henna

Bij Beauty-N-Joy kun je nu ook terecht voor het verven en shapen van je wenkbrauwen. Chermaine en Eline zijn gespecialiseerd in het verven met henna. Als je niet helemaal zeker weet wat voor jou geschikt is zullen zij jou adviseren zodat je altijd met mooie wenkbrauwen de salon verlaat.

Wenkbrauwen verven met henna is anders dan gewoon verf omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is henna brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Wenkbrauwen die geverfd zijn met henna kunnen tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Soort behandelingDuurPrijs
Verven -wimpers15 min€15,95
Verven – wenkbrauwen15 min€15,95
Verven wenkbrauwen met Henna25 min€22,95
Verven – wimpers en wenkbrauwen25 min€28,95
Verven en epileren wenkbrauwen20 min€28,95
Verven en epileren wenkbrauwen met Henna30 min€31,95
Epileren – wenkbrauwen15 min€15,95
Lashlift incl. verven wimpers45 min€54,95